Leenbakker
  • Bekijk aanbiedingen
  • Klantenservice
  • Bekijk folder
  • Mijn op maat overzicht
  • Advies en inspiratie
winkels

Winkels

winkelwagen

Le Sud loungeset met 2-zits bank Castilla - 4-delig

(0)
1106,00999,00

Je bespaart €107.00

3-5 werkdagen in huis

Thuis laten bezorgen vanaf (+ € 39,95)

100 dagen bedenktijd

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Deze loungeset wordt gekenmerkt door een trendy en elegant design met Scandinavische invloeden. De loungeset is gemaakt van hoogwaardig wicker. De poten zijn van acacia hout FSC ®. De set bestaat uit twee loungefauteuils, een bankje en een loungetafel. De zachte kussens worden meegeleverd en zorgen voor een uitstekend zitcomfort.


FSC-keurmerk
De Castilla is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam omdat deze fauteuil het FSC-keurmerk draagt. Het hout wat is gebruikt, komt uit een speciaal FSC-bos. Forest Stewardship Council ® (FSC) is een internationaal erkende organisatie die staat voor duurzame bosbouw. In FSC-bossen worden niet meer bomen gekapt dan het bos zelf op natuurlijke wijze kan vervangen. Zo wordt overexploitatie van de bossen voorkomen. Kies je voor de Castilla dan kies je voor een verantwoorde aankoop. De belangrijkste redenen om voor deze stoel te kiezen op een rijtje:
- Hoogwaardige materialen
- Luxe en comfortabel
- FSC-keurmerk
- Onderhoudsarm en weerbestendig 


Onderhoudsvoorschrift
Het wicker is schoon te maken met vlechtwerk en textileen reiniger. Wij adviseren om het meubel te behandelen met vlechtwerk en textileen beschermer om het intrekken van vuil, vlekken, vogeluitwerpselen, groene aanslag en overige aanslag veroorzaakt door slechte weersomstandigheden te voorkomen. Het hout is te reinigen met een houtreiniger. Deze verwijdert ingetrokken vuil, water-, wijn- en vetvlekken. Wij adviseren het meubel te behandelen met een houtbeschermer of hardhout olie. Deze middelen voorkomen het verweren en verouderen van hout en laat tevens een warme gouden kleur achter en voorkomt het intrekken van vuil en vlekken.

Specificaties

EAN nummer

8714901537405

Merk

Le Sud

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout, Wicker

Internet Only

Ja, partner aanbod

Inclusief kussens

Ja