Leen Bakker

Weergave van 1–24 van 136 resultaten

Filters (prijs, serie of kleur)

Leen Bakker logo

Loungesets bij Leen Bakker

Leen Bakker heeft een zeer compleet aanbod loungesets met onder andere merken als Le Sud en Allibert. Leen Bakker is in Nederland een wel bekend bedrijf met een prima klantenservice. Een ideale winkel om jouw loungeset te kopen dus! Daarnaast heeft de Leen Bakker meer dan 180 filialen in Nederland, België, Luxemburg en zelfs op de Nederlandse Antillen, er is dus altijd wel ergens iets op voorraad. De filialen van Leen Bakker zijn meestal te vinden net buiten het centrum van een stad, daar is meer ruimte voor een groot pand én kan je in veel gevallen gratis voor de deur parkeren!

Leen bakker folder aanbiedingen

Bij Leen Bakker zijn er geregeld loungesets in de aanbieding! Deze worden via hun eigen folder of nieuwsbrief gecommuniceerd, houdt je brievenbus of mailbox dus goed in de gaten! Ga je voor het eerst online bij Leen Bakker bestellen? Dan is het de moeite waard om je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Op het moment van schrijven krijg je namelijk €15 korting op je aankoop.

Bestellen bij Leen Bakker of de Blokker?

Leen Bakker heeft dezelfde collectie loungesets als de Blokker. Beide winkels voeren dezelfde prijs en aanbiedingen, maar waar kan je het beste bestellen? De Leen Bakker richt zich veel meer op meubels dan de Blokker en heeft een grotere voorraad staan. Grote kans dus dat jouw toekomstige loungeset sneller geleverd wordt bij de Leen Bakker.

Openingstijden en koopzondagen bij Leen Bakker

Veel filialen zijn elke zondag geopend, meestal van 12:00 tot 17:00 maar kijk voor de zekerheid altijd even op hun website voordat je heen gaat. Ook doet de Leen Bakker bijna elke week aan een koopavond, afhankelijk per stad maar meestal is dit op een donderdag of vrijdag avond. Dit zijn ideale datums om even binnen te lopen en de loungesets uit te proberen omdat het in veel gevallen dan lekker rustig is.